Kineziológia

A kineziológia egy új – de ősi kínai ismereteken alapuló -, egyedülálló módja a stressz kezelésének és a lelki egészség fenntartásának.

Életünk valamennyi tapasztalatát hordozza a test és az agy memóriája. A kineziológiában használatos izomteszt segítségével a tárolt információk „lehívhatók”. Az átélt stressz és a negatív tapasztalatok miatt kialakult „működési” zavarok felderíthetőek és kijavíthatóak, így az önkorlátozó viselkedésminták, blokkok megszűnésével aktiválódik a szervezet öngyógyító mechanizmusa.

Miben segíthet a kineziológia?

 • tanulási problémák (dislexia, disgráfia)
 • viselkedészavarok (fóbia, függőség,rögeszme)
 • szorongás, depresszió,
 • migrén,
 • pánikbetegség,
 • emésztési gondok, étkezési zavarok,
 • allergia, asztma, pajzsmirigy működési zavar,
 • mozgásrendszer betegségei,
 • meddőség, impotencia, menstruációs zavar,
 • beszédzavar, krízishelyzetek (pl. válás,
 • haláleset, egzisztenciális problémák)
 • és minden olyan tünet, érzés, fájdalom, mely mögött szervi elváltozást nem észleltek.

Szeretettel várja Truzsi Katalin kineziológus!

Bejelentkezés és információ: Truzsi Katalin, kineziológus, ThetaHealing konzulens, truzsi.kata@gmail.com, 06-20-453-9863.

Segítek megtalálni Lelked ösvényét,
látni a megtett út szépségét,
hogy az út, ami a kincsekhez vezet,
segít, hogy sorsodat a kezedbe vedd.

Megmutatom a benned szunnyadó erőt,
hogy általa lásd a fától az erdőt,
mindig van kiút, a Te választásod,
hogy lehetsz az, Ki a csodát Magadban látod!

 

Képzettségem szerint természetgyógyász-kineziológus, párkapcsolati coach, thetahealing konzulens vagyok (stílustervező oklevéllel, területfejlesztesztés diplomával).
Bővebben rólam: Több mint 20 éve, hivatásom kóstolgatása elején ugyanaz motivált fő vonalakban, mint a jelenben: „Személyre szabott harmóniát teremteni”. Akkor, 22 évesen ezt még a ruhaviselet, öltözködés adta varázslaton keresztül igyekeztem adni az akkori vendégeimnek, hisz ruhatervezőként, és azok elkészítőjeként kezdtem a pályámat. Közben feltűnt, hogy a próbák rendszerint hosszú beszélgetésbe torkollnak, és éreztem, hogy a ruhán kívül sokkal többet visznek magukkal a hozzám járó hölgyek. Aztán a tudásszomj a főiskola felé terelt, bár akkor még nem voltam tudatában annak, hogy milyen úton is szeretnék járni. Zajlott velem az élet: már lediplomáztam, évek óta feleség és 2 kisgyerek anyukája voltam, dolgoztam, amikor egy nagyon nehéz és elhúzódó, romboló élethelyzetből megoldást keresve rám talált a kineziológia. Saját bőrömön tapasztaltam, milyen változások történnek, ha az ember mer segítséget kérni. Így indultam 15 éve a segítői hivatás útján, ami azóta is folyamatosan része az életemnek, s ezzel el is köteleződtem az életem végéig tartó tanulás mellett. Sok mindent tanultam az évek során, ami holisztikus szemléletemet csiszolta: kineziológia, természetgyógyászat, energetikai gyógyítás, metamorf masszázs, thetahealing, meditációvezetés, coaching… Az egyéni és csoportos segítségnyújtás adta tapasztalat pedig tovább finomította az általam nyújtott támogatást. Ezek a „tudások” erősítik, kiegészítik egymást, és együtt más minőséget alkotnak.
Küldetésem a szolgálat. Abban segítelek, hogy találkozz lelkedben őrzött Önvalóddal, mely minden nehéz helyzetben a legigazabb iránytű. Minden általam alkalmazott módszerrel ezt támogatom Rád hangolt szeretettel teli jelenlétemmel, intuíciómmal fűszerezve. Hiszem, hogy minden egyes lépéssel,amit a lelkedhez közeledve teszel, egyre közelebb kerülsz az Egységhez. Hivatásomban szenvedéllyel használom mindazt, amit tanulmányaimmal kaptam, hozzá az életben tapasztalt megéléseim esszenciáit, és azokat az információkat, melyek nap mint nap gazdagítanak. Hitvallásom: Emlékezz arra, Aki Vagy és mindenre megleled a választ!
Ebben segítelek támogató Szeretettel.

Honlapomon várlak még több információval, vagy ha szeretnél hírlevélre feliratkozni: https://truzsikata.hu/kapcsolat/