Kismama jóga

Posted szeptember 6th, 2010 by komi

Miért is jó a kismamajóga?

A várandósság, a szülés és az anyává válás nekünk nőknek a legfontosabb dolgok az életünkben. Ezek a természetes történések azonban olyan érzelmi és fizikai változásokat, rendkívüli tapasztalatokat hoznak, amelyek nagyon mély és személyes élményeket jelentenek mindannyiunk számára.

A jóga egy nagyszerű felkészülési mód, melynek gyakorlásával várandósságunk átmeneti időszakában megteremthetjük az anyaság alapjait mind magunk, mind a pocakunkban növekedő kisbabánk számára; erősíthetjük testünket és szellemünket, lecsendesíthetjük elménket, lazítunk és áthangolódunk, ezzel biztosítva általános jóllétünket, valamint a baba számára szükséges egyre több helyet testünkben és lelkünkben.

Egy alkalom másfél órás, amely magában foglalja a bevezető ráhangolódást, a bemelegítést, gyakorlást és befejező relaxációt, ezt követően pedig még van kb. fél órányi lehetőségünk megbeszélni az élményeinket, kicserélni a várandósságunkkal kapcsolatos tapasztalatainkat. Természetesen ez nem kötelező. A jógázáshoz érdemes kényelmes, könnyű ruhát hozni, cipőre nincs szükség, mert zokniban, vagy mezítláb gyakorolunk.

A kismamajógáról és jótékony hatásairól bővebben olvashatsz még a jelenleg is javában készülő honlapomon: www.pocakjoga.gportal.hu , illetve a Birthlight honlapján: www.birthlight.com .

A foglalkozások szerdánként 17 órától kezdődnek. Kérünk Benneteket, hogy jelentkezzetek be valamely elérhetőségünkön, mert az órát 4 főtől indítjuk.

Sok szeretettel várunk minden érdeklődő kismamát!