ZEN Zona – energetizáló jóga

Erősítsd meg Önmagad!
Mindennapjainkban az irodai ülő munka és a kevés mozgás miatt, sokunk hát- és derékfájdalmakkal küzd, melyek a jógával kiküszöbölhetők. A hatha jóga alapjaira épülő órán elsősorban a mélyizmokat építjük, és erősítjük, melynek köszönhetően kitartó munkával helyreáll a régi rend. Az óra elején rövid légző gyakorlat után intenzív bemelegítéssel készítjük fel izmainkat az energetizáló, frissítő, nyújtó gyakorlatokra. Az élénk mozgást követően az órát rövid jóga nidra segítségével pedig igazi ellazulással zárjuk, így nem csak fizikailag, de szellemileg felfrissülten térhetsz haza.
Miért jó az energetizáló jóga?
Minden héten más és más izomcsoportot mozgatunk meg, így hosszú távon az egész test átalakul.
A légző gyakorlatok segítségével a feszült pillanatokban is képes leszel megőrizni nyugodt, kiegyensúlyozott állapotod.
A gerinc melletti tartóizmok megerősítésével javul a tartás, és a hétköznapokban is magabiztosabb leszel.
Megtanulod, hogy mely ászanával, milyen életterületre dolgozol, megérted a gyakorlatok lényegét, így nemcsak fizikailag, hanem szellemileg is dolgozol Önmagadon.
Stabilitás – hétről hétre javul az egyensúlyérzéked, melynek köszönhetően órán kívül is képes vagy az egyensúly megtartására minden életterületen.
Csak a saját határaidat kell legyőznöd! A gyakorlatok közben elért eredmények, sikerek a lelki blokkokat is oldják Benned, ennek köszönhetően harmonikusabbá válnak a napok.