ThetaHealing

A ThetaHealing egy rendkívül hatásos önismereti önfejlesztő módszer, mely segít tudatosabban élni az életet, szemléletet váltani, célokat kitűzni és azokat sikeresen megvalósítani.

Bárki képes elsajátítani, aki  kész és elkötelezett, hogy előrelépjen és pozitív változást hozzon létre az életében.

A ThetaHealing módszer a lényünk minden szintjén működik: fizikai, érzelmi, mentális, és szellemi szinten oly módon, hogy azokat az akadályokat semmisíti meg, amelyek meggátolnak abban, hogy az életünket lehetőségeink maximális kihasználásával éljük.

Életkörülményeinket a dolgokról alkotott elképzeléseink és érzéseink határozzák meg. Támogató hitrendszereink segítenek, a korlátozók pedig akadályokat és blokkokat hoznak létre bennünk.

Ezek a hiedelmek határozzák meg életünk minden területét: emberi kapcsolatok, egészség, karrier, pénzügyi helyzet, életcél.
A ThetaHealing a theta agyhullámok (4-7 Hz) erejével dolgozik, ezek segítségével lehetővé válik hozzáférni a tudatalattiban tárolt emlékekhez, a korlátozó mintákhoz, érzésekhez. A technika segítségével ezeket pozitív, támogató érzésekre, mintákra cseréljük, hogy azok támogatni tudják céljaink meghatározását, megvalósítását, valamint hogy jól érezzük magunkat és sikert, örömöt éljünk meg az élet minden területén.

A Theta Healing módszer szerint kezelt személy azonnal mély pozitív változást észlel, mivel felszabadulnak a mélyen rögzült félelmek, negatív hiedelmek és érzések, helyüket pedig elfoglalják a támogató minták.

Légy bátor és vedd kezedbe az életed irányítását!

Bejelentkezés és információ: Truzsi Katalin, ThetaHealing konzulens, truzsi.kata@gmail.com, 06-20-453-9863.

Truzsi Katalin, ThetaHealing konzulens

Évek óta foglalkozom kineziológiával, pránanadival, mellyel a hozzám fordulók fejlődést, gyógyulását támogathattam és utamon a legújabb szerelem a ThetaHealing, – amit Szilasi Mártinál tanultam, és tanulok folyamatosan-, mely hatása mindig lenyűgöz.
Hosszú évekkel ezelőtt személyes élethelyzetemből megoldást keresve indultam el az önismeret, önfejlesztés tudatos útján, melyből aztán kibontakozott a másoknak való segítségnyújtás vágya. Mára ez a hivatásommá vált, és a ThetaHealing módszerének megismerése után még inkább elkötelezettnek érzem magam, hogy az életen át tartó fejlődésben rejlő szépséget, lehetőséget megismertessem azokkal, akik erre nyitottak.