ThetaHealing

A ThetaHealing egy rendkívül hatásos önismereti önfejlesztő módszer, mely segít tudatosabban élni az életet, szemléletet váltani, célokat kitűzni és azokat sikeresen megvalósítani. Bárki képes elsajátítani, aki  kész és elkötelezett, hogy előrelépjen és pozitív változást hozzon létre az életében.

A ThetaHealing módszer a lényünk minden szintjén működik: fizikai, érzelmi, mentális, és szellemi szinten oly módon, hogy azokat az akadályokat semmisíti meg, amelyek meggátolnak abban, hogy az életünket lehetőségeink maximális kihasználásával éljük. Életkörülményeinket a dolgokról alkotott elképzeléseink és érzéseink határozzák meg. Támogató hitrendszereink segítenek, a korlátozók pedig akadályokat és blokkokat hoznak létre bennünk. Ezek a hiedelmek határozzák meg életünk minden területét: emberi kapcsolatok, egészség, karrier, pénzügyi helyzet, életcél. A ThetaHealing a theta agyhullámok (4-7 Hz) erejével dolgozik, ezek segítségével lehetővé válik hozzáférni a tudatalattiban tárolt emlékekhez, a korlátozó mintákhoz, érzésekhez. A technika segítségével ezeket pozitív, támogató érzésekre, mintákra cseréljük, hogy azok támogatni tudják céljaink meghatározását, megvalósítását, valamint hogy jól érezzük magunkat és sikert, örömöt éljünk meg az élet minden területén. A Theta Healing módszer szerint kezelt személy azonnal mély pozitív változást észlel, mivel felszabadulnak a mélyen rögzült félelmek, negatív hiedelmek és érzések, helyüket pedig elfoglalják a támogató minták.

Légy bátor és vedd kezedbe az életed irányítását!

Bejelentkezés és információ: Truzsi Katalin, ThetaHealing konzulens, truzsi.kata@gmail.com, 06-20-453-9863.

Segítek megtalálni Lelked ösvényét,
látni a megtett út szépségét,
hogy az út, ami a kincsekhez vezet,
segít, hogy sorsodat a kezedbe vedd.

Megmutatom a benned szunnyadó erőt,
hogy általa lásd a fától az erdőt,
mindig van kiút, a Te választásod,
hogy lehetsz az, Ki a csodát Magadban látod!

 

Képzettségem szerint természetgyógyász-kineziológus, párkapcsolati coach, thetahealing konzulens vagyok (stílustervező oklevéllel, területfejlesztesztés diplomával).
Bővebben rólam: Több mint 20 éve, hivatásom kóstolgatása elején ugyanaz motivált fő vonalakban, mint a jelenben: „Személyre szabott harmóniát teremteni”. Akkor, 22 évesen ezt még a ruhaviselet, öltözködés adta varázslaton keresztül igyekeztem adni az akkori vendégeimnek, hisz ruhatervezőként, és azok elkészítőjeként kezdtem a pályámat. Közben feltűnt, hogy a próbák rendszerint hosszú beszélgetésbe torkollnak, és éreztem, hogy a ruhán kívül sokkal többet visznek magukkal a hozzám járó hölgyek. Aztán a tudásszomj a főiskola felé terelt, bár akkor még nem voltam tudatában annak, hogy milyen úton is szeretnék járni. Zajlott velem az élet: már lediplomáztam, évek óta feleség és 2 kisgyerek anyukája voltam, dolgoztam, amikor egy nagyon nehéz és elhúzódó, romboló élethelyzetből megoldást keresve rám talált a kineziológia. Saját bőrömön tapasztaltam, milyen változások történnek, ha az ember mer segítséget kérni. Így indultam 15 éve a segítői hivatás útján, ami azóta is folyamatosan része az életemnek, s ezzel el is köteleződtem az életem végéig tartó tanulás mellett. Sok mindent tanultam az évek során, ami holisztikus szemléletemet csiszolta: kineziológia, természetgyógyászat, energetikai gyógyítás, metamorf masszázs, thetahealing, meditációvezetés, coaching… Az egyéni és csoportos segítségnyújtás adta tapasztalat pedig tovább finomította az általam nyújtott támogatást. Ezek a „tudások” erősítik, kiegészítik egymást, és együtt más minőséget alkotnak.
Küldetésem a szolgálat. Abban segítelek, hogy találkozz lelkedben őrzött Önvalóddal, mely minden nehéz helyzetben a legigazabb iránytű. Minden általam alkalmazott módszerrel ezt támogatom Rád hangolt szeretettel teli jelenlétemmel, intuíciómmal fűszerezve. Hiszem, hogy minden egyes lépéssel,amit a lelkedhez közeledve teszel, egyre közelebb kerülsz az Egységhez. Hivatásomban szenvedéllyel használom mindazt, amit tanulmányaimmal kaptam, hozzá az életben tapasztalt megéléseim esszenciáit, és azokat az információkat, melyek nap mint nap gazdagítanak. Hitvallásom: Emlékezz arra, Aki Vagy és mindenre megleled a választ!
Ebben segítelek támogató Szeretettel.

Honlapomon várlak még több információval, vagy ha szeretnél hírlevélre feliratkozni: https://truzsikata.hu/kapcsolat/