Thai (jóga) masszázs

A thai masszázs lényege az izmok nyújtásával, nyomásával, különböző testhelyzetek felvételével, a szabad energiaáramlás biztosítása, fájdalmak és merevségek oldása, rugalmas, hajlékony, elengedett állapot létrehozása.
A speciális mozgatásokkal az energiacsatornákra hat, a fizikai testen keresztül az energiatestet harmonizálja. Oldja az energetikai blokkokat, ellazítja a testet és a lelket, csillapítja a fájdalmakat, méregtelenít, aktivizálja a vér és nyirokkeringést, valamint a szervezet öngyógyító mechanizmusait. Így betegségek megelőzésére is kiválóan alkalmas. A masszázs eszközt nem igényel, s eredménye azonnal tapasztalható. 
A thai masszázs hatása tehát egyszerre nyugtató és serkentő. A test meghatározott pontjaira irányuló masszázs elősegíti a teljes relaxációt. Lazító, feszültségoldó, fájdalomcsillapító hatású. Mindenekelőtt azt tapasztaljuk, hogy testileg és szellemileg frissebbek, aktívabbak, kiegyensúlyozottabbak leszünk.
Az energiavonalak, meridiánok kezelésének hatására javul a vérkeringés, és a nyirokkeringés, ezáltal elősegíti a szervezet méregtelenítését, a salakanyagok eltávolítását. Stimulálja a vegetatív idegrendszert, a belső szerveket, serkenti azok működését, egyensúlyba hozza a test energiarendszerét. A nyújtások, “kihúzások” oldják az izmok és az ízületek merevségét, feszültségét, növelik a test rugalmasságát. Masszázs után frissnek, ruganyosnak érezzük magunkat, könnyebben mozgunk, megszűnik izmaink merevsége.

Thai masszázs:   7.500,- Ft/60 perc és 9.500,- Ft/90 perc

Bejelentkezés és információ: Borostyán Judit – tel.: 06 30 5050 224, e-mail: juditborostyan@gmail.com

Borostyán Juditnak hívnak, szeretettel köszöntelek!

Hálás vagyok, hogy lehetőségem volt kipróbálni több utat is, hogy megtaláljam azt, amin életem végéig járhatok. Sok helyen jártam, több végzettséget szereztem, de végül a jóga szerteágazó világa ragadott magával, aminek különböző formáit középiskolás korom óta gyakorlom és 2009 óta tanítom, minősített jógaoktatóként. A fő irány a jógaoktatás és az ezt kiegészítő gyógymódok lettek. Elsajátítottam emellett több alternatív gyógymódot, és nyugati technikákat is, hogy szélesebb körben tudjak segíteni az embereknek. A sokféle szolgáltatásból párat magában ma már nem alkalmazok, beépítem azokat a meglévőkbe, alkalmazkodom az igényekhez. Azóta is folyamatosan képezem magam.

Felnőtt jóga csoportjaim Tabon, Balatonföldváron, Siófokon, Székesfehérváron és Sukorón vannak, emellett gyerekeknek is tartok programokat, ötvözve a jógát, atlétikát és mozgásfejlesztő gyakorlatokat.

Szolgáltatásaim a Shakti Jógastúdióban:

  • Jóga, egyéni és csoportos formában
  • Irodai jóga
  • Thai (jóga) masszázs
  • Ayurvédikus masszázs
  • Metamorf masszázs