Metamorf masszázs

A „metamorfózis” szó görög eredetű, átváltozást, átalakulást jelent. Mindannyiunk életében vannak olyan időszakok, helyzetek, amikor átalakuláson kell keresztülmennünk, vagy magunkban szükséges valamit átalakítanunk fejlődésünk, továbblépésünk érdekében. Életünk során különböző lelki hatások érnek, melyek elraktározódnak a tudat legmélyén (csalódás, sokk, szeretetmegvonás, szégyen stb). Sokszor nem is emlékszünk ezekre, de teherként cipeljük magunkban. Ezek a lelki blokkok gátolják az egészséges energiaáramlást, amely kihat a tudatra, a mindennapi életre.

A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika, mely megszabadítja a lelket a sérülésektől, így teremtve lehetőséget arra, hogy örömtelibb, teljesebb életet éljünk. A különböző szervek reflex pontjai az egész testen megtalálhatók, így a lábon, a kézen és a fejen is. Ez a technika a gerinc reflexpontjait célozza meg ezeken a területeken. A gerinccsatornában futnak az idegek, melyek a különböző impulzusokat az idegrendszerbe, illetve a nyúltagyba szállítják. Minden lelki sérülés, megrázkódtatás, fájdalom ide kerül, és itt raktározódik el. A metamorf masszázs lágy, finom érintésekkel a lábfejen, a kézen és a fejen a gerinc reflexpontjain keresztül stimulálja a gerincet, és a keletkező energiahullám kilöki ezeket a gátakat. A módszer kíméletes, de nagyon hatékony, gyerekeken is alkalmazható.

A metamorf masszázs segít mindhárom múlt-síkon feloldani a problémákat: segít az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában, a magzati korban, valamint a születés utáni életben kialakult lelki blokkok oldásában. Segít eltüntetni a gátlásokat, félelmeket, nyomasztó érzéseket, nyitottabbá, oldottabbá tesz. Megnő az önbizalmunk, életkedvünk, az életbe vetett hitünk, „mellékhatásként” megszűnnek a pszichoszomatikus tünetek, végtaggörcsök. Kedvezően hat a gyomorfekélyre, cukorbetegségre, allergiára, asztmára, migrénre, depresszióra, pánikbetegségre, körömrágásra, autoimmun betegségre, vérnyomás problémákra. Hatására elmúlhatnak a vese, máj, epe, emésztési gondok, ízületi problémák, idegbecsípődések, csont – és fogproblémák, hajhullás, torok – és fülfájás.

Előnye, hogy semmilyen egyéb kezeléssel nem ütközik, sőt azok pozitív hatását felerősíti.

Metamorf masszázs:   5.500,- Ft/60 perc

Bejelentkezés és információ: Borostyán Judit – tel.: 06 30 5050 224, e-mail: juditborostyan@gmail.com

Borostyán Juditnak hívnak, szeretettel köszöntelek!

Hálás vagyok, hogy lehetőségem volt kipróbálni több utat is, hogy megtaláljam azt, amin életem végéig járhatok. Sok helyen jártam, több végzettséget szereztem, de végül a jóga szerteágazó világa ragadott magával, aminek különböző formáit középiskolás korom óta gyakorlom és 2009 óta tanítom, minősített jógaoktatóként. A fő irány a jógaoktatás és az ezt kiegészítő gyógymódok lettek. Elsajátítottam emellett több alternatív gyógymódot, és nyugati technikákat is, hogy szélesebb körben tudjak segíteni az embereknek. A sokféle szolgáltatásból párat magában ma már nem alkalmazok, beépítem azokat a meglévőkbe, alkalmazkodom az igényekhez. Azóta is folyamatosan képezem magam.

Felnőtt jóga csoportjaim Tabon, Balatonföldváron, Siófokon, Székesfehérváron és Sukorón vannak, emellett gyerekeknek is tartok programokat, ötvözve a jógát, atlétikát és mozgásfejlesztő gyakorlatokat.

Szolgáltatásaim a Shakti Jógastúdióban:

  • Jóga, egyéni és csoportos formában
  • Irodai jóga
  • Thai (jóga) masszázs
  • Ayurvédikus masszázs
  • Metamorf masszázs