Egyéni családállítás

Ha ismered a családállítást, lehet kicsit furán hangzik, hogy lehet ezt egyéniben…

Ilyenkor ketten vagyunk jelen, Te és én az állításvezető. Rövid beszélgetés után a témád „szereplőit” megjelenítjük a térben. A lelked rengeteg érzetet tárol, amelyeket ilyenkor segítségül hívunk.

A megjelenítéssel és a fizikai érzetek összefüggéseivel kiderül mi van a lelked mélyén benned egy helyzet vagy konfliktus kapcsán. Nálam a fókusz a megoldáson van. Lehet, hogy fény derül a miértre, de az én nézőpontom szerint a SAJÁT MEGOLDÁSOD ennél hangsúlyosabb!

Mikor lehet jó neked az egyéni állítás?

 • ha nehezen nyílsz meg mások előtt,
 • olyan intim a témád, amit nem osztanál meg másokkal,
 • ha szeretnéd megtapasztalni a zsigeri érzeteket (itt te állsz a témád szereplőinek helyén),
 • ha nincs egy egész napod,
 • másfél órát viszont rá tudsz szánni magadra, amikor csak Veled foglalkozom,
 • ha nem tudsz utazni online is működik.

Kísérlek abban, hogy felismerd a nehéz helyzetből kivezető utat és lásd az ehhez szükséges lépéseket is és fontosnak tartom, hogy értsd a háttérdinamikát, amit működtetsz és azt is, hogy miért (a hellingeri törvények alapján).

Így tudjuk oldani azt, ami már akadályoz ahelyett, hogy segítene. Ezután könnyebb MEGTENNI a szükséges lépéseket is az ÉLETBEN.

Ha kérdésed lenne hívj bátran, Szeretettel várlak!

 • Csoportos állítási időpontokról információ telefonon kérhető.

Bejelentkezés és információ: Truzsi Kata

 • kineziológia
 • kapcsolati coaching, párkapcsolati „tanácsadás”
 • családállítás
 • face to face training

+36 20 453 9863, truzsi.kata@gmail.com, 

Segítek megtalálni Lelked ösvényét,
látni a megtett út szépségét,
hogy az út, ami a kincsekhez vezet,
segít, hogy sorsodat a kezedbe vedd.

Megmutatom a benned szunnyadó erőt,
hogy általa lásd a fától az erdőt,
mindig van kiút, a Te választásod,
hogy lehetsz az, Ki a csodát Magadban látod!

 

Több mint 20 éve, hivatásom kóstolgatása elején ugyanaz motivált fő vonalakban, mint a jelenben: „Személyre szabott harmóniát teremteni”. Akkor, 22 évesen ezt még a ruhaviselet, öltözködés adta varázslaton keresztül igyekeztem adni az akkori vendégeimnek, hisz ruhatervezőként, és azok elkészítőjeként kezdtem a pályámat. Közben feltűnt, hogy a próbák rendszerint hosszú beszélgetésbe torkollnak, és éreztem, hogy a ruhán kívül sokkal többet visznek magukkal a hozzám járó hölgyek.

Zajlott velem az élet: már lediplomáztam, évek óta feleség és 2 kisgyerek anyukája voltam, dolgoztam, amikor egy nagyon nehéz és elhúzódó, romboló élethelyzetből megoldást keresve „hívott” a kineziológia.

Saját bőrömön tapasztaltam, milyen változások történnek, ha az ember mer segítséget kérni. Így indultam több, 2008-ban a segítői hivatás útján, ami azóta is folyamatosan része az életemnek. 

Sok mindent tanultam az évek során, ami holisztikus szemléletemet csiszolta: kineziológia, természetgyógyászat, energetikai gyógyítás, metamorf masszázs, meditációvezetés, életút rendszer, coaching, családállítás…

Abban segítelek, hogy találkozz lelkedben őrzött Önvalóddal, mely minden nehéz helyzetben a legigazabb iránytű.

Hivatásomban szenvedéllyel használom mindazt, amit tanulmányaimmal kaptam, hozzá az életben tapasztalt megéléseim esszenciáit, és azokat az információkat, melyek nap mint nap gazdagítanak. 

Emlékezz arra, Aki Vagy és mindenre megleled a választ!
Ebben segítelek támogató Szeretettel.

Honlapomon várlak még több információval: https://truzsikata.hu