Ayurvédikus masszázs

Az ayurvédikus masszázs nem más, mint egy olyan – Indiából származó – az embert holisztikus gondolkodásmóddal kezelő masszázsterápia, mely az ősi Ayurvédikus tanításokból töltekezik. Lényege, hogy a masszázsra érkező vendég személyiségtípusának megállapításával (egy rövid beszélgetés segítségével) a számára megfelelő masszázsban részesüljön. Az Ayurvéda alaptétele ugyanis, hogy minden ember más, így mindenki egyedi törődést igényel. A masszázs során a személyreszabottságot az egyedi olajhasználat biztosítja, hiszen a természet ízeinek gyógyító ereje nyugtatja, hűti, vagy éppen felfrissíti a vendéget egyéni igényeinek és aktuális állapotának megfelelően. A különböző ayurvédikus testtípusokra használt olajok tehát harmóniába hozzák az adott személyiségtípust mind fizikailag, mind mentálisan. Nem csoda, hogy az ayurvédikus masszázs végeztével vendégeink testileg, lelkileg jobban érzik magukat, harmóniába kerülnek önmagukkal és ez segítségükre lesz a környezettel való egyensúly kialakításában is.

Az ayurvédikus masszázs során a kezelendő testrészt (fej, talp) vagy a teljes testet meleg olajos simító, dörzsölő, enyhe gyúró és ütögető mozdulatokkal masszírozzuk a beszélgetés után kiválasztott természetes eredetű olajokkal.

Ayurvédikus masszázs:   6.500,- Ft/60 perc és 8.500,- Ft/90 perc

Bejelentkezés és információ: Borostyán Judit – tel.: 06 30 5050 224, e-mail: juditborostyan@gmail.com

Borostyán Juditnak hívnak, szeretettel köszöntelek!

Hálás vagyok, hogy lehetőségem volt kipróbálni több utat is, hogy megtaláljam azt, amin életem végéig járhatok. Sok helyen jártam, több végzettséget szereztem, de végül a jóga szerteágazó világa ragadott magával, aminek különböző formáit középiskolás korom óta gyakorlom és 2009 óta tanítom, minősített jógaoktatóként. A fő irány a jógaoktatás és az ezt kiegészítő gyógymódok lettek. Elsajátítottam emellett több alternatív gyógymódot, és nyugati technikákat is, hogy szélesebb körben tudjak segíteni az embereknek. A sokféle szolgáltatásból párat magában ma már nem alkalmazok, beépítem azokat a meglévőkbe, alkalmazkodom az igényekhez. Azóta is folyamatosan képezem magam.

Felnőtt jóga csoportjaim Tabon, Balatonföldváron, Siófokon, Székesfehérváron és Sukorón vannak, emellett gyerekeknek is tartok programokat, ötvözve a jógát, atlétikát és mozgásfejlesztő gyakorlatokat.

Szolgáltatásaim a Shakti Jógastúdióban:

  • Jóga, egyéni és csoportos formában
  • Irodai jóga
  • Thai (jóga) masszázs
  • Ayurvédikus masszázs
  • Metamorf masszázs